27
Apr

Pay day advance Lending products with Biloxi (MS): Have Your current Cash Improve With Units | SpeedyLoan.net

Amortization fee for the year 2019: 77,000 x 5/36 = 10,694.44 euros.

Question: Calculate how much are the costs of a transport company that performs 580,000 kilometers, of which 15% are empty, if, applying a price of 1.46 euros on the kilometers with load, you obtain a profit of 0, 14 euros per kilometer traveled. Develop the answer.

Solution: Kilometers paid: 85% of 580,000 = 580,000 x 85/100 = 493,000. Total income: 493,000 x 1.46 = 719,780 euros. Income per kilometer traveled: 719,780 / 580,000 = 1,241 euros. Costs per kilometer traveled: 1.241 – 0.14 = 1.101 euros. Total costs: 580,000 x 1.101 = 638,580 euros.

Question: Calculate how much is the average annual expenditure on taxes for a transport company that has 25 drivers and 22 vehicles, knowing that you must carry out the following procedures: * Renewal of tachograph cards every five years, at a cost of 42 euros; * Transport authorization visa and its copies every two years, at a cost of 31 euros per copy; * Technical inspection of vehicles every six months, at a cost of 85 euros. Develop the answer.

Solution: Cost of each renewal of tachograph cards, including company card: 26 x 42 = 1,092 euros; annual cost: 1,092 / 5 = 218.40 euros. Cost of the authorization visa: 22 x 31 = 682 euros; annual cost: 682/2 = 341 euros. Cost of technical inspection of vehicles: 22 x 85 = 1,870; annual cost: 1,870 x 2 = 3,740 euros. Average cost per year: 218.40 + 341 + 3,740 = 4,299.40 euros.

Question: Calculate the annual cost of a driver whose salary data are as follows: * Salary: 14 payments of 1,650 euros; Social security paid by the worker: 103 euros per month; * Personal income tax withholding: 15%; * Employer’s Social Security contribution: 33%; * Diets: 25 euros; * Days entitled to diet: 175. Develop the answer.

Solution: Annual salary: 1,650 x 14 = 23,100 euros. Social Security employer contribution: 33% of 23,100 = 7,623 euros. Diet payments: 25 x 175 = 4,375 euros. Annual cost: 23,100 + 7,623 + 4,375 = 35,098 euros.

Question: Calculate how much the cost per kilometer on vehicle maintenance and repairs, excluding VAT, will amount to a transport company that presents the following information: * Kilometers traveled each year: 350,000, 425,000 and 400.0